Sepet
Sepetin şu anda boş.
TR

Profesyonel Paten Seçimi

Utku Öktem - Friday, August 19, 2022

Profesyonel Paten Seçimi

Image

Profesyonel paten


Yüksek kaliteli paten bileşenlerinden oluşan Urban paten, Fitness paten, Speed (hız) paten ve Agresif Paten modelleri profesyonel paten kapsamına girer. Profesyonel paten modelleri her bir paten tekinde tek bir hat (çizgi) üzerinde sıralanmış 3 veya 4 paten tekerleğinin konumlandığı, Inline Skate olarak tabir edilen paten modellerdir.


Profesyonel patenler, pateni eğlenceli bir aktivite olduğu kadar aynı zamanda bir spor olarak görüp kendini bu sporda geliştirmek isteyenlere hitap eder. Profesyonel patenlerin dışında kalan patenler genellikle Quad paten olarak adlandırılan, her bir paten tekinde ön sırada iki arka sırada iki olmak üzere 4 teker bulunan (dolayısıyla dingili bulunan), paten burnunda da fren aparatı yer alan patenlerdir. Bu tarz patenler eğlence amaçlı ve genellikle kısa süreli sürüşler için kullanılabilir. Profesyonel paten modellerin olmazsa olmaz bileşenlerine gelince, bunlar; sert paten dış botu, paten iç botu (genellikle çıkarılabilir), tercihen Abec 7 paten rulmanları, Alüminyum paten frame’leri, uygun çapta ve sertlikte poliüretan paten tekerlekleri ve tokalı / Velcro paten kapamalarıdır. Bazı profesyonel paten modellerinde entegre şok emiciler, opsiyonel rockering, ısıyla şekil alabilen comfort iç bot gibi son teknolojiden faydalanılan ilave özellikler de vardı.


Paten dış botu<br>
Paten dış botu
Paten kapama tokaları<br>
Paten kapama tokaları
Paten iç botu<br>
Paten iç botu
Paten Frame<br>
Paten Frame

Freedom mağazamızda İspanyol tasarımı olan Flying Eagle profesyonel paten modellerini bulabilirsiniz. İncelemek için tıklayın. Profesyonel paten modeli seçiminizi yaparken daha geniş bilgi sahibi olmak için Paten Seçimi ve Urban paten nasıl seçilir? bloglarımızı okuyabilirsiniz. Kayış stilinize, seviyenize, bütçenize ve fiziksel özelliklerinize en uygun paten malzemelerini seçmek için arzu ederseniz hafta içi her gün 10.00 - 17.00 arası Paten Destek Hattımızdan da bizi arayabilirsiniz. Paten destek hattımızın numaraları aşağıda yer almaktadır. Profesyonel pateninizle profesyonel kayışlar dileriz! İyi günler!


Paten canlı destek hattımız: 0850 840 48 10

Whatsapp: 0554 834 98 48

www.freedom.com.tr